15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Etkinlikleri

ÇAKÜ Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” anma programı akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Edebiyat Fakültesi Dekan Yrd. Prof. Dr. Barış TAŞ günün anlam ve önemini belirten bir konuşması ile programın açılışını yaptı. Ardından Sosyoloji Bölümü Başkanı Doç. Dr. Şahin DOĞAN, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Gününden hareketle milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Girmeden tefrika bir millete düşman giremez / Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez” dizeleriyle milli birliğin toplumsal açıdan önemine vurgu yaptı. Konuşmaların ardından T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Kurumsal Kimlik Haritasında yer alan 2022 yılı anma etkinlikleri için hazırlanan videolar izletildi.

Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız
Yayınlanma Tarihi: 23 Temmuz 2022 Cumartesi